Power BI is een platform waarmee data kan worden gevisualiseerd. Het platform is ontwikkeld door Microsoft en heeft als doel om business intelligence beschikbaar te maken voor de eindgebruiker. Wil jij leren werken met Power BI en ben je nog op zoek naar mogelijkheden voor een Power BI training? In dit artikel zullen wij de mogelijkheden voor een training van Power BI voor je op een rijtje zetten, zodat je doelgericht een keuze kan maken welke training voor jou het beste geschikt is. Ben je hier ook benieuwd naar? Lees dan snel verder!

Een tool om data te visualiseren

Power BI is een tool die je makkelijk onder de knie kan krijgen met behulp van een speciaal ontwikkelde training hiervoor. Bij Leer Power BI vind je een hoop verschillende soorten trainingen, die we hier kort voor je op een rijtje zullen zetten. Voor de Power BI trainingen zijn er 4 modules: Aan de slag met Power BI, Power BI voor gevorderden, Dashboardontwerp met Power BI en Power BI succesvol in uw organisatie uitrollen. De cursussen duren per module één dag en kunnen klassikaal, online via teams of bij jou op kantoor worden uitgevoerd. Naast de Power BI trainingen heb je ook nog twee DAX trainingen. Hier heb je twee verschillende levels voor en deze trainingen duren een aantal dagen per training. 

Een training die aansluit bij jouw behoeftes en verwachtingen

Mocht je benieuwd zijn en meer informatie willen over de verschillende modules en soorten trainingen die Leer Power BI aanbiedt, dan is het aan te raden om even op hun website te kijken. Daar vind je een uitgebreide beschrijving per training en per module, zodat je misschien een beter beeld krijgt van wat je kunt verwachten en wat je precies per module gaat leren. Zo kun je ook doelgerichter een keuze maken welke training het beste bij jou past en welke het beste aansluit bij de eventuele kennis die jij al bezit over de tool Power BI. Tevens kun je dan alvast kennis maken met de trainer die de cursussen en modules zal verzorgen, zodat je een goed beeld krijgt van wat je precies kunt verwachten.